Saturday, December 29, 2007

MY 2007


Bagi aku tahun 2007 ni, aku agak berjaya dari segi target dan azam aku. Tp dari segi kewangan agak goyah. Tp aku x kisah kerana duit aku aku salurkan ketempat yang betul.
Azam aku yang pertama skali ialah aku nak cari pasangan hidup yang betul2 bukan yang main2. Aku berjaya dan aku telahpun berstatus tunang orang. Wanita yang bertuah tu (ye ke bertuah) ialah My lovely Marliza bt Mokhtar@Mohd Mother. Tinggal di AU2 Keramat K.L. Majlis pertunangan kami berlansung kecil2an dirumahnya.
Azam aku yang kedua, aku nak tengok adik aku yang ke-4 Mohd Amirul melangkah kemanara gading dan aku akan sedaya upaya utk bantu dia melanjutkan pelajaran. Aku berjaya walaupun yang aku bantu taklah seberape sgt.
Azam aku yang ketiga, aku nak cari kerja lain, tp x berjaya kerana x ada lagi kerja lain yang sesuai dan berkenan dihati disebabkan oleh faktor2 tertentu.
Jd kesimpulannya aku agak berjaya, 2 daripada 3 bolehlah dikatankan agak berjaya. Tahun 2008 aku akan berusaha bersungguh2 untuk mencapai hasrat dan cita2 ku.

HAPPY NEW YEAR 2008

No comments: